Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@17:01:21 GMT

8 روش که به درمان منافذ باز پوست کمک خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۱۱۳۶

خبرگزاری آریا- منافذ باز پوست در صورت بسیاری از افراد وجود دارد و حتی برخی از آنها با کرم هم پوشانده نمی‌شود. راه خلاص شدن از این منافذ کوچک و بزرگ کوچک‌تر کردن آنها است. پوست همه افراد این منافذ را دارد اما گاهی اوقات این منافذ بزرگ شده و در صورت خودنمایی می‌کند. با توجه به اینکه این منافذ موجب احساس ناخوشایند افراد شده و زیبایی آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما می‌توانید از روش‌هایی برای درمان آنها و کوچک شدن آنها استفاده کنید. پس با ما در ادامه همراه شوید.

استفاده از یخ

یخ خاصیت جالب و بسیار خوبی دارد که موجب منقبض شدن سلول‌های پوست می‌شود. استفاده مداوم از یخ بر روی صورت شما موجب می‌شود تا منافذ پوست به مرور زمان کوچک‌تر شود. برای استفاده از این روش کافی است مقداری آب را در فریزر گذاشته و زمانی که یخ زد آن را به آرامی و خیلی ملایم روی پوست صورت خود بکشید تا به کوچک کردن منافذ آن کمک کند. در ابتدای کار شاید برای شما این کار جالب نباشد و احساس سوزش و سرما کنید اما پس از چند لحظه ضورت به یخ عادت کرده و این احساس ناراحتی از بین خواهد رفت. بهتر است این کار در هفته 2 تا 3 بار انجام شود تا نتیجه آن بهتر مشخص شود.

ماسک خاک رس

خاک رس چون دارای خاصیت ضد باکتریایی است، نتایج شگفت انگیزی در کوچک کردن منافذ باز دارد. توصیه می‌کنیم از ماسک خاک رس هر سه روز یک بار استفاده کنید و ترجیحا خاک رسی که برای ماسک به کار می‌برید آبی و سفید باشد. این ماسک منافذ را کم کرده و چربی اضافی صورت را می‌گیرد.

برای تهیه ماسک خاک رس در خانه شما می‌توانید یک قاشق خاک رس را داخل آب گرم بریزید. در این زمینه باید توجه داشته باشید که نتیجه این ماسک باید یک بافت غلیظ داشته باشد. یک لایه ضخیم از ماسک را بر روی پوست خود قرار دهید و بعد از گذشت 15 دقیقه پوست خود را بشویید. اگر در خانه به خاک رس دسترسی ندارید می‌توانید آن را از عطاری‌ها هم تهیه کنید.

شستن مرتب صورت

بهتر است صورت خود را روزی 2 بار بشویید. اگر پوست شما چرب باشد، منافذ به صورت بزرگتر دیده می‌شوند. بنابراین، صورت خود را دو بار در روز شسته تا آلودگی‎ها نتوانند منافذ را پر کنند و چربی پوست شما کم شود. با شستن صحیح و مرتب صورت از آکنه و التهاب هم بر روی پوست جلوگیری می‌شود. در این زمینه بهتر است از آب ولرم استفاده کنید زیرا آب داغ پوست شما را آزار خواهد داد و همچنین موجب باز شدن منافذ پوست می‌شود. بهتر است صورت خود را  آرام بشویید زیرا شستن خشن پوست به آن آسیب می‎رساند و پوست شما را ملتهب می‌کند. در یک پوست ملتهب منافذ بیشتر به چشم می‌آید.

استفاده مرتب از مرطوب کننده پوست

زمانی که شما از مرطوب کننده استفاده نمی‌کنید شرایط پوست شما بسیار بد می‌شود. بزرگ شدن منافذ پوست از عواقب خشک شدن بیش از حد آن است. بهتر است روزی دوبار از مرطوب کننده باکیفیت بهداشتی استفاده کنید زیرا در صورتی که پوست زیاد خشک شود چربی پوست زیاد شده و این چربی‌ها هستند که منافذ پوست را می‌بندند.

استفاده مداوم از ضد آفتاب

استفاده از کرم ضد آفتاب بسیار اهمیت دارد و SPF باید در مواد آرایشی شما باشد تا صورت صدمه نبیند. کارشناسان معتقدند اشعه ماورا بنفش کلاژن و الاستین پوست را تجزیه می‌کند. این کار منافذ را بزرگ‌تر کرده و بهترین راه برای جلوگیری از بزرگ شدن این منافذ آن است که از ضد آفتاب استفاده کنید. توجه داشته باشید که برخی از ضد آفتاب‌ها می‌توانند پوست را چرب و درخشان کنند که این کرم‌ها منافذ پوست شما را بزرگ‌تر جلوه می‌دهند. بهتر است از یک ضد آفتاب باکیفیت مانند کرم ضد آفتاب الارو استفاده کنید. کرم ضد آفتاب الارو با قیمت مناسب در بازار وجود دارد و برای انواع پوست خشک، چرب و پوست معمولی ساخته شده است. این کرم به راحتی جذب پوست شما شده و از تعریق پوستتان هم جلوگیری می‌کند.

اگر ضد آفتاب شما پوست را چرب می‌کند بهتر است در این موارد از زیر سازی، فونداسیون یا انواع کانسیلر استفاده کنید تا رنگ درخشان ضد آفتاب خنثی شود. انواع کانسیلر موجود در بازار مانند کانسیلر فیت می میبلین اصل می‌تواند پوست شما را یک دست کرده و با خرید آن می‌توانید تمام نواقص پوست را بپوشانید.

استفاده از ماسک صورت

استفاده از ماسک هم یک راه ارزان و ساده برای مراقبت از پوست است. ماسک صورت می‌تواند منافذ پوست را کوچک کند. کارشناسان زیبایی معتقدند درمان‌های خانگی مانند ماسک در بلند مدت می‌تواند بسیار موثر باشد. ماسک‌های صورت که در خودشان حاک رس یا ذغال دارند می‌توانند چربی‌های موجود در پوست را از منافذ صورت بیرون بکشند. گاهی اوقات شما در صورتی که چند مشکل بر روی پوست خود داشته باشید می‌توانید از روش چند ماسکی برای خود استفاده کنید. شما با توجه به نوع پوست می‌توانید از انواع ماسک صورت بر روی پوست چرب، ماسک پوست خشک یا ماسک‌های سفت کننده پوست و دیگر انواع آن استفاده کنید.

استفاده از اسکراب شکر

یکی از راه‌های ساده دیگر برای درمان منافذ باز پوست استفاده از اسکراب شکر است که فواید بسیاری دارد. شکر به خوبی می‌تواند روغن اضافی و هر گونه ناخالصی موجود در سطح پوست را به همراه سلول‌های مرده از بین ببرد. بنابراین به رفع منافذ باز پوست هم کمک می‌کند. برای تهیه اسکراب شکر شما باید دو قاشق غذاخوری شکر یا شکر قهوه‌ای را به همراه چند قطره روغن زیتون و آبلیمو ترکیب کنید. سپس می‌توانید به آرامی و به مدت 30 ثانیه آن را بر روی پوست خود ماساژ دهید. در نهایت باید صورت با آب سرد شسته شود. انجام منظم این کار به صورت یک بار یا دو بار در هفته کمک قابل توجهی به بستن منافذ باز پوست می‌کند.

بخور پوست صورت

بخور صورت هم برای درمان منافذ پوست صورت بسیار کاربردی است. برای این کار شما می‌توانید مقداری آب داخل یک ظرف ریخته و آن را به جوش بیاورید. سپس کمی بابونه به آن اضافه کنید. حالا سر خود را مقابل ظرف گرفته و با یک حوله بپوشانید به صورتی که پوست شروع به عرق کردن کند. با این روش شما به راحتی می‌توانید منافذ پوست خود را ببندید و بهتر است پس از بخور صورت خود را با آب سرد بشویید. این کار بهتر است دو بار در هفته انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درمان منافذ باز پوست منافذ باز پوست استفاده کنید بر روی پوست صورت خود پوست شما منافذ پوست پوست خود ضد آفتاب خاک رس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۱۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، توجه به بیماران خاص و صعب العلاج از جمله دغدغه‌های سال‌های گذشته تاکنون نظام سلامت بوده است، موضوعی که در ادوار مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به صورت جدی دنبال شده است، اما تا امروز اقدامات موثری در زمینه درمان بیماران خاص و صعب العلاج صورت نگرفته و در برخی از مناطق محروم کشور نیز بسیاری از بیماران خاص و صعب العلاج با مشکلات جدی درمانی رو به رو هستند.

بیماری‌های خاص چیست؟

در علم پزشکی تعریفی تحت عنوان بیماری خاص وجود ندارد. بیماری‌های خاص به شرایطی پزشکی گفته می‌شود که میزان شیوع آن در جامعه آماری بسیار کم بوده و برای درمان آنها باید شرایط ویژه‌ای فراهم گردد. در حقیقت، این نوع از بیماری‌ها درمان قطعی ندارند و فرد باید تا آخر عمر تحت حمایت‌های درمانی قرار بگیرد، به طور خلاصه انواع بیماری خاص ویژگی‌های مشترکی دارند که عبارتند از مزمن بودن، عدم درمان قطعی، سختی درمان، هزینه بالای درمان، نیاز به دارو، شیوع کم بیماری که شامل این موارد می‌شود.

مشکلات فراوان بیماران هموفیلی

احمد قویدل مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران در همین زمینه در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم‌و فناوری آنا با اشاره عدم دسترسی مناسب به دارویی در ادامه با اشاره به مشکلات بیماران هموفیلی در ایران گفت: یکی از مشکلاتی که بیماران هموفیلی با آن رو به رو هستند عدم دسترسی مناسب به دارو در مناطق محروم است و باید افراد بیمار برای تهیه دارو به مراکز شهرستان‌ها مراجعه کنند که این موضوع باعث بروز مشکلات زیادی شده است.

قویدل ادامه داد: از سوی دیگر روش‌های قدیمی درمان نیز سالهاست که منسوخ شده است روش‌های جدید جایگزین راه‌های درمانی گذشته شده است، باید توجه داشت که در روش‌های قدیمی فرد بیمار ممکن است در سنین نوجوانی و جوانی دچار معلولیت شود، اما در روش‌های درمانی جدید که به صورت دارویی و موسوم به پیشگیری است فرد می‌تواند مراحل درمانی بسیار مطمئن تری را پشت سر بگذارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته و مشکلات بیماران هموفیلیوی با اشاره به اینکه سال گذشته سال خوبی برای بیماران هموفیلی از نظر دارویی نبود گفت: متأسفانه مسئولین سازمان غذا و دارو سال‌ها است با استفاده از سنگر تولید داخلی و بستن فهرست دارویی کشور، بیماران را از دارو‌های نوین بی بهره نگه داشتند. یکی از نتایج این نوع سیاستگذاری‌های انحصاری، همین بحران دارویی هموفیلی است که ماه‌ها است که گریبان بیماران هموفیلی را رها نکرده است. چند ماه است که بیماران به صورت‌های مختلف درد می‌کشند و به علت عدم امنیت دارویی زندگی آنها دچار اختلال شده است.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: بار‌ها با مسئولان مربوطه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلساتی داشتیم، اما متاسفانه اقدامات کافی برای بیماران هموفیلی صورت نگرفته است؛ متاسفانه در کشور برای بیماران هموفیلی تنوع دارویی وجود ندارد و این موضوع می‌تواند مشکل ساز شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگری یکی از مشکلات بیماران هموفیلی موضوع بازنشستگی است؛ اگر به صورت دقیق محاسبه کنیم فردی که مبتلا به بیماری هموفیلی است باید نسبت به یک فرد دیگر سریع‌تر بازنشسته شود و ما می‌خواهیم این موضوع توسط دولت ویژه دنبال شود.

نگاه ویژه بیمه سلامت به بیماران خاص و صعب العلاج

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد دارو‌های تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: دارو‌هایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: دارو‌هایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند؛ بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

تلاش وزارت بهداشت به منظور برقراری پوشش کامل بیمه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تشکیل کمیته‌های علمی به منظور به روز رسانی برنامه‌های درمان و تدوین و ابلاغ بسته‌های جامع درمان برای کلیه گروه‌ها شامل خدمات درمانی، پیشگیری از عوارض بیماری و ارزیابی‌های دوره‌ای از جمله اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه خدمات درمانی است.

کریمی افزود: در زمینه دسترسی عادلانه بیماران به خدمات درمانی، توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارائه خدمت از طریق تکمیل و تجهیز مراکز مراقبت جامع هموفیلی شامل ویزیت پزشک، تزریق فرآورده‌های خونی و انعقادی، عرضه دارو‌های تخصصی، دندانپزشکی، توانبخشی و توسعه برنامه پروفیلاکسی در ۲۰ مرکز انجام شده است.

وی ادامه داد: تدوین و ابلاغ دستورالعمل حمایتی کمک به بیماران و تقبل هزینه‌های بستری مرتبط با بیماری در بخش‌های دولتی شامل کلیه خدمات ذکر شده در بسته حمایتی، حمایت از بیماران در خصوص تأمین پکیج ملزومات مصرفی تزریق فاکتور در منزل به ویژه برای پروفیلاکسی و ITI (درمان مهارکننده)، کمک به هزینه خدمات دندانپزشکی تخصصی و گا‌ها تحت بیهوشی در مراکز درمانی و دانشکده‌های دندانپزشکی برای بیماران هموفیلی و کمک به هزینه خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی در بیماران هموفیلی با مشکلات مفصلی در راستای حفاظت مالی از بیماران صورت می‌گیرد.

کریمی درباره وضعیت مراکز جامع هموفیلی نیز گفت: مراکز جامع، در واقع شبکه مراکز درمانی بیماران هموفیلی است. این شبکه شامل چند مرکز قطب (ریفرال) و مراکز اقماری وابسته است. در حال حاضر ۲۰ مرکز درمانی هموفیلی داریم که خدمات مورد اشاره را به صورت کامل ارائه می‌کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین افزود: با توجه به قانون بودجه و با همکاری سازمان بیمه سلامت در تلاشیم پوشش کامل بیمه‌ای برای بیماران خاص و صعب العلاج ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود