Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا، ‌ اینوتن از علاقمندان این حوزه خواست حداکثر تا ۲۸ اسفند ماه طرح‌های خود را مشخص و از طریق سامانه ثبت نام کنند.

طرح های ثبت نام شده از سوی علاقه مندان در پایان مرحله اول در کمیته داوران ارزیابی و در نهایت، شرکت‌کنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) برای ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزیدگان مرحله نخست، چهار ماه فرصت دارند ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، ‌یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه کنند. در پایان مرحله دوم برای انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه‌ آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکت‌کننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی می‌شود.

۵۰۰ میلیون ریال جایزه به نفر اول از طرف متقاضی، ۸۰ میلیون ریال گرنت تولید نمونه محصول، ۸۰ میلیون ریال گرنت آزمایشگاهی و ۳ میلیارد ریال حمایت برای توسعه محصول تضمین بازار پس از تجاری‌سازی برای برندگان این چالش در نظر گرفته شده است.

کرم‌های مراقبتی با عناوین مختلف برای مرطوب کردن، پوشش‌دهی و محافظت از پوست دست و صورت تولید و به بازار عرضه می‌شود. این کرم‌ها دارای افزودنی‌های مختلفی هستند که تولید آن‌ها بسته به کارکرد و گستره مصرف اهمیت پیدا می‌کند. از رایج‌ترین انواع این افزودنی‌ها، پودر پلیمر اتصال عرضی از جنس پلی‌متیل متاکریلات (PMMA) است که با نام تجاری Makibeads و با گریدهای مختلف در صنایع آرایشی و بهداشتی شناخته می‌شوند.

از این محصول در تولید انواع کرم‌های ضدآفتاب، اصلاح رنگ (CC) و ترکیبی (BB) به‌عنوان مات‌کننده و بهبوددهنده براقیت به کار می‌رود، با توجه به حجم بالای تولید این کرم‌ها در کشور، میزان مصرف این افزودنی قابل توجه است؛ در حالی که تامین آن به‌طور کامل از طریق واردات صورت می‌گیرد، از این رو تولید این محصول در داخل برای جلوگیری از خروج ارز از کشور، هدف اصلی این چالش نوآوری است.

به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پودرهای پلیمری مکی‌بیدز ۸۰، کره‌های متخلخل سفید رنگ هستند که دارای کاربرد متعدد در محصولات آرایشی بهداشتی و کرم ­های دست و صورت است. شناخته­ شده‌­ترین محصولاتی که افزودنی مکی‌بیدز در آن­‌ها به کارمی ­رود عبارتند از کرم‌های ضدآفتاب، کرم­‌های CC و کرم­‌های BB.

کرم‌های ضدآفتاب به‌طور مشخص برای محافظت از پوست در برابر نور شدید آفتاب یا اشعه‌های مضر آن به‌کار می‌رود. میزان توانایی محافظت این نوع کرم‌ها با شاخصی به‌نام «ضریب محافظت از نور خورشید» یا SPF نشان داده می‌شود که عدد آن به طور معمول بین ۱۵ تا ۱۰۰ است. مهم‌ترین کارکرد کرم ضدآفتاب جذب اشعه فرابنفش (UV) موجود در نور خورشید است که بدین سبب در کاهش سوختگی و نیز خطر ابتلا به سرطان پوست موثر است. پودرهای مکی بیدز نیز به‌عنوان افزودنی، وظیفه تقویت همین ویژگی را دارند. این پودرها در مخلوط کرمی به‌عنوان فیلترهایی عمل می‌کنند و با پایداری حرارتی و قدرت محافظت بالا در برابر فوتون‌ها، سد مناسبی در برابر تشعشعات فرابنفش موجود در نور خورشید به حساب می‌آیند، همچنین با جذب چربی پوست، احساس چربی کرم‌های ضدآفتاب را نیز کاهش می‌دهد.

هدف اصلی این چالش به‌طور مشخص جمع‌آوری و ارزیابی طرح‌های نوآورانه و بدیع در خصوص به‌کارگیری فناوری‌های نوین برای تولید پودر پلیمری از جنس کراس پلیمر متیل متاکریلات در داخل و جلوگیری از خروج سرمایه از کشور است. تاکید این طرح چالش روی تولید پودر با سطح ویژه m۲/g ۸۰ است که با نام تجاری مکی بیدز ۸۰ تولید می‌شود. خروجی این چالش، محصولی است که بتواند پروسه مشخصی را برای تولید این محصول مطابق ملاحظات فنی ذکر شده در این راهنما ارائه کند.

محصول ارایه شده باید دارای ملاحظات فنی و الزامات از قبیل، خواص پودر تولیدی باید به استانداردها و خواص محصول خارجی نزدیک باشد. در نتیجه محصول تولیدی باید بتواند خواص ذکر شده را تا اعداد ذکر شده در جدول زیر یا بازه‌های نزدیک به آن را کسب  کند. گزارش‌ها و آنالیزهای ارائه شده باید از مراجع معتبر و بر اساس استاندارد بدست آمده باشند. امکان تولید انبوه این محصول در داخل کشور امکان‌پذیر باشد، تفسیر و شرح نتایج باید بر اساس اصول علمی و بر پایه مستندات انجام شده باشد، تمام مراحل انجام کار در صورت نیاز و تشخیص قابل بازدید و ارزیابی باشد.

علاقه مندان می توانند برای راهنمای چالش و ارسال طرح خود به سایت www.innoten.ir مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، اینوتن InnoTEN به‌عنوان یکی از برنامه‎ های شبکه تبادل فناوری متولی اجرای چالش‎ های نوآوری در ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است. مجموعه اینوتن ازطریق کارگزاران خود اقدام به شناسایی نیازها و مسأله‌های شرکت‎ های صنعتی کرده و پس از ارزیابی‌های مختلف در صورتی‌که پاسخی آماده برای آن شناسایی نشد، اقدام به انتشار فراخوان و برگزاری مسابقه می‌کند.

برچسب‌ها لوازم آرایشی فناوری نانو فناوری علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لوازم آرایشی فناوری نانو فناوری لوازم آرایشی فناوری نانو فناوری علم و فناوری کرم های ضدآفتاب کرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۸۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، توجه به بیماران خاص و صعب العلاج از جمله دغدغه‌های سال‌های گذشته تاکنون نظام سلامت بوده است، موضوعی که در ادوار مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به صورت جدی دنبال شده است، اما تا امروز اقدامات موثری در زمینه درمان بیماران خاص و صعب العلاج صورت نگرفته و در برخی از مناطق محروم کشور نیز بسیاری از بیماران خاص و صعب العلاج با مشکلات جدی درمانی رو به رو هستند.

بیماری‌های خاص چیست؟

در علم پزشکی تعریفی تحت عنوان بیماری خاص وجود ندارد. بیماری‌های خاص به شرایطی پزشکی گفته می‌شود که میزان شیوع آن در جامعه آماری بسیار کم بوده و برای درمان آنها باید شرایط ویژه‌ای فراهم گردد. در حقیقت، این نوع از بیماری‌ها درمان قطعی ندارند و فرد باید تا آخر عمر تحت حمایت‌های درمانی قرار بگیرد، به طور خلاصه انواع بیماری خاص ویژگی‌های مشترکی دارند که عبارتند از مزمن بودن، عدم درمان قطعی، سختی درمان، هزینه بالای درمان، نیاز به دارو، شیوع کم بیماری که شامل این موارد می‌شود.

مشکلات فراوان بیماران هموفیلی

احمد قویدل مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران در همین زمینه در گفت و گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم‌و فناوری آنا با اشاره عدم دسترسی مناسب به دارویی در ادامه با اشاره به مشکلات بیماران هموفیلی در ایران گفت: یکی از مشکلاتی که بیماران هموفیلی با آن رو به رو هستند عدم دسترسی مناسب به دارو در مناطق محروم است و باید افراد بیمار برای تهیه دارو به مراکز شهرستان‌ها مراجعه کنند که این موضوع باعث بروز مشکلات زیادی شده است.

قویدل ادامه داد: از سوی دیگر روش‌های قدیمی درمان نیز سالهاست که منسوخ شده است روش‌های جدید جایگزین راه‌های درمانی گذشته شده است، باید توجه داشت که در روش‌های قدیمی فرد بیمار ممکن است در سنین نوجوانی و جوانی دچار معلولیت شود، اما در روش‌های درمانی جدید که به صورت دارویی و موسوم به پیشگیری است فرد می‌تواند مراحل درمانی بسیار مطمئن تری را پشت سر بگذارد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته و مشکلات بیماران هموفیلیوی با اشاره به اینکه سال گذشته سال خوبی برای بیماران هموفیلی از نظر دارویی نبود گفت: متأسفانه مسئولین سازمان غذا و دارو سال‌ها است با استفاده از سنگر تولید داخلی و بستن فهرست دارویی کشور، بیماران را از دارو‌های نوین بی بهره نگه داشتند. یکی از نتایج این نوع سیاستگذاری‌های انحصاری، همین بحران دارویی هموفیلی است که ماه‌ها است که گریبان بیماران هموفیلی را رها نکرده است. چند ماه است که بیماران به صورت‌های مختلف درد می‌کشند و به علت عدم امنیت دارویی زندگی آنها دچار اختلال شده است.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: بار‌ها با مسئولان مربوطه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلساتی داشتیم، اما متاسفانه اقدامات کافی برای بیماران هموفیلی صورت نگرفته است؛ متاسفانه در کشور برای بیماران هموفیلی تنوع دارویی وجود ندارد و این موضوع می‌تواند مشکل ساز شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگری یکی از مشکلات بیماران هموفیلی موضوع بازنشستگی است؛ اگر به صورت دقیق محاسبه کنیم فردی که مبتلا به بیماری هموفیلی است باید نسبت به یک فرد دیگر سریع‌تر بازنشسته شود و ما می‌خواهیم این موضوع توسط دولت ویژه دنبال شود.

نگاه ویژه بیمه سلامت به بیماران خاص و صعب العلاج

محمدمهدی ناصحی درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، ۲۲۹۰ دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد دارو‌های تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

وی گفت: دارو‌هایی که تحت پوشش بیمه‌ای قرارگرفته‌اند برای بیماری‌های دیابت، فشارخون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه ۵۹ دارو براساس مصوبه شورای عالی بیمه تحت پوشش قرار گرفته‌اند، اظهار کرد: دارو‌هایی که به سبد پوشش بیمه‌ای اضافه شده‌اند شاید به شکلی دیگر یا در دوز دیگری تحت پوشش بوده‌اند؛ بنابراین تمام مراکز خصوصی و دولتی عرضه‌کننده دارو، ۷۰ درصد از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: افراد مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پوشش ۷۰ درصدی بیمه، مشمول پوشش مازاد به میزان ۲۰ تا ۲۵ درصد می‌شوند. گاهی اوقات، پوشش مازاد بیماران مشمول صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نیز تا ۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

تلاش وزارت بهداشت به منظور برقراری پوشش کامل بیمه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تشکیل کمیته‌های علمی به منظور به روز رسانی برنامه‌های درمان و تدوین و ابلاغ بسته‌های جامع درمان برای کلیه گروه‌ها شامل خدمات درمانی، پیشگیری از عوارض بیماری و ارزیابی‌های دوره‌ای از جمله اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه خدمات درمانی است.

کریمی افزود: در زمینه دسترسی عادلانه بیماران به خدمات درمانی، توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارائه خدمت از طریق تکمیل و تجهیز مراکز مراقبت جامع هموفیلی شامل ویزیت پزشک، تزریق فرآورده‌های خونی و انعقادی، عرضه دارو‌های تخصصی، دندانپزشکی، توانبخشی و توسعه برنامه پروفیلاکسی در ۲۰ مرکز انجام شده است.

وی ادامه داد: تدوین و ابلاغ دستورالعمل حمایتی کمک به بیماران و تقبل هزینه‌های بستری مرتبط با بیماری در بخش‌های دولتی شامل کلیه خدمات ذکر شده در بسته حمایتی، حمایت از بیماران در خصوص تأمین پکیج ملزومات مصرفی تزریق فاکتور در منزل به ویژه برای پروفیلاکسی و ITI (درمان مهارکننده)، کمک به هزینه خدمات دندانپزشکی تخصصی و گا‌ها تحت بیهوشی در مراکز درمانی و دانشکده‌های دندانپزشکی برای بیماران هموفیلی و کمک به هزینه خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی در بیماران هموفیلی با مشکلات مفصلی در راستای حفاظت مالی از بیماران صورت می‌گیرد.

کریمی درباره وضعیت مراکز جامع هموفیلی نیز گفت: مراکز جامع، در واقع شبکه مراکز درمانی بیماران هموفیلی است. این شبکه شامل چند مرکز قطب (ریفرال) و مراکز اقماری وابسته است. در حال حاضر ۲۰ مرکز درمانی هموفیلی داریم که خدمات مورد اشاره را به صورت کامل ارائه می‌کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین افزود: با توجه به قانون بودجه و با همکاری سازمان بیمه سلامت در تلاشیم پوشش کامل بیمه‌ای برای بیماران خاص و صعب العلاج ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود